Doktor Jasiu
Janusz Pomianowski to tzw. „późna Baba” Pojawił się w okolicach 2009 roku na jednej z naszych imprez, reprezentuje nurt technologiczny -to doktor inżynier, absolwent wydziału Technologii Żywności, obecnie pracownik dydaktyczny na jednej z katedr UWM. „Przekupiony” opracowaniem kulinarnym o nazwie „Kucharz Pruski” został z nami na dobre i złe. Częsty gość targów, festiwali i imprez kulinarnych na Warmii i Mazurach, potrafiący dzielić się z innymi swoją wiedzą(pomagał nam przy opracowywaniu tzw „dobrych praktyk dla kilku współpracujących z nami firm) Zainteresowania inne to taniec(swego czasu tańczył w zespole pieśni i tańca Kortowo) nurkowanie(członek klubu Skorpena) i mocne trunki(to mu zostało po okresie studiów)
Na zdjęciu obok widzicie Janusza w wersji taneczno-kabaretowej z okresu studiów na ART